HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Camlı İç Kapı Modelleri

31-10-2022 15:29
Camlı İç Kapı Modelleri

Camlı İç Kapı Modelleri

Eviniz için iç kapı modelleri oldukça fazladır. Camlı kapı, camsız kapı, sürgülü kapı, desenli kapı, kabartmalı kapı ve daha bir çok farklı iç kapı modellerini evlerinizde kullanabilirsiniz. Kapı modelleri içerisinde en çok dikkat çeken kapı çeşitlerinden biri camlı iç kapı modelleridir.

Camlı iç kapı modelleri oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan bir seçenektir. Camlı kapılar genellikle evlerde mutfak ve oturma odası kapısı olarak tercih edilmektedir. Bunun en önemli sebebi bu odaların kapılarının sürekli açık olmasıdır ve mahremiyet gerektirmemesidir. Örneğin yatak odası kapısı camsız modellerden tercih edilir.

Bugün camlı iç kapı modelleri ile ilgili fikirler vereceğiz ve en güzel camlı iç kapı modellerini sizlere sunacağız. EVKAP sektördeki 70 yıllık tecrübesi ile sizlere en iyi iç kapı modelleri sunmaktadır.

Ev Dekorasyonuna Yakışacak En Şık Camlı İç Kapı Modelleri

Her kapı çeşidinin camlı modeli bulunmaktadır. Örneğin PVC camlı kapı, ahşap camlı kapı, lake camlı kapı, laminat camlı kapı bunlardan sadece bir kaçıdır. Ayrıca her camlı iç kapı modelinin de farklı renkleri bulunmaktadır. Yani ev dekorasyonunuz için en güzel camlı iç kapıları tercih etmek oldukça kolay olacaktır. Şimdi sizler ile en güzel camlı iç kapı modellerini inceleyelim.

Camlı Lake Kapı Modelleri

 camlı LAKE kapı modelleri

Lake kapılar oldukça elit ve gösterişli kapı modelleridir. Genellikle pahalı bir kapı çeşidi olarak bilinir ama bulunduğu alana çok büyük şıklık katar. Camlı lake kapılar ise lake kapılara farklı bir hava katarak yaşam alanının daha mdoern ve estetik gözükmesini sağlar. Aşağıda gördüğünüz camlı lake iç kapı modeli oldukça şık ve gösterişli bir modeldir. Ekru ve beyaz renklerde tercih edebileceğiniz bu camlı lake kapı modeli ile evinizi modern bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Linki tıklayarak lake camlı iç kapı modelini inceleyebilirsiniz.

Camlı PVC İç Kapı Modelleri

 camlı PVC kapı modelleri

PVC kapılar son yıllarda en çok tercih edilen bütçe dostu iç kapı çeşididir. Camlı ya da camsız üretilebilen PVC iç kapılar oldukça şık bir görünüme sahiptir. Ahşap, beyaz, yaldızlı ve daha farklı desenler ile sizlere sunulan PVC kapılar camlı modelleri ile de göz doldurmaktadır.

Resimde gördüğünüz camlı PVC iç kapı modeli rustik görünümü ile ahşap rengini sevenler için oldukça güzel bir seçenektir.

Buradaki linki tıklayarak PVC camlı iç kapı modelleriinceleyebilir ve beğendiğiniz ürünü satın alabilirsiniz.

Camlı Ahşap Kapı Modelleri

camlı ahşap kapı modelleri 

Ahşap kapılar her dönemde popüler olan bir kapı çeşididir ve genellikle evde ahşap ve beyaz dekorasyonu tercih eden kişiler tarafından tercih edilir. Ahşap kapılar dayanıklılığı ile bilinir ve bu yüzden sıklıkla tercih edilir.

Aşağıda gördüğünüz ahşap camlı iç kapı modeli 4 ayrı camdan oluşmaktadır. Ahşap kapı üzerinde buzlu cam kullanılmıştır. Dilerseniz normal cam da kullanılabilmektedir. Ama günümüzde iç kapılarda buzlu cam daha çok tercih edilmektedir.

Modern ve şık görünümü ile ahşap camlı iç kapı modelini buradaki linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Camlı Amerikan Kapı Modelleri

camlı amerikan kapı modelleri 

Amerikan kapılar 3 evden birinde görebileceğiniz oldukça şık ve bütçe dostu bir iç kapı çeşididir. Farklı renklerde üretilen Amerikan panel kapılar genellikle beyaz renk tercih edilir. Camlı Amerikan panel kapılar ise oldukça şık ve estetik görünümü ile sizlere uzun yıllar hizmet edebilmektedir.

Aşağıda gördüğünüz panel camlı iç kapı modeli tek bir cam kullanılarak tasarlanmış ve oldukça şık bir tasarım ile sizlere sunulmuştur. Buradaki linki tıklayarak camlı Amerikan kapı modelini satın alabilir ve evinize şıklık katabilirsiniz.

Camlı Melamin Kapı Modelleri

camlı melamin kapı modelleri 

Melamin iç kapı modelleri farklı renklerde üretilebilen son yıllarda en çok tercih edilen renkli iç kapı modelidir. PVC kapı gibi dayanıklı, panel kapı gibi bütçe dostudur. Melamin kapının her modeline camlı tasarım uygulanabilir. Genellikle beyaz ve ahşap renklerinde üretilseler de melamin kaplama kapılar dilediğiniz renkte üretilebilmektedir.

Aşağıda gördüğünüz melamin yavrulu iç kapı modeli buzlu cam ile tasarlanmış ve oldukça güzel bir modeldir. Linki tıklayarak melamin camlı iç kapı modelini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Camlı MDF Kapı Modelleri

camlı mdf kapı modelleri 

MDF kapılar dayanıklılığı ile bilinen kapı çeşitleridir. Bu yüzden iç mekanda sıklıkla tercih edilir. Camlı MDF kapı modelleri farklı bir çok estetik tasarım ile sizlere sunulmaktadır. Aşağıda gördüğünüz koyu kahverengi camlı MDF kap modeli 3 camdan oluşmaktadır ve estetik kenar çizgileri ile yaşam alanına modern bir görünüm katmaktadır. Buradaki linki tıklayarak daha fazla camlı MDF kapı modeli görebilirsiniz.

Camlı İç Kapı Üreticisi EVKAP ile Tanışın

 Camlı İç Kapı Üreticisi EVKAP ile Tanışın

Evkap Türkiye'nin en eski ve en tecrübeli iç kapı üreticisidir. Her çeşit iç kapı üretiminin yanında camlı iç kapı tasarımları ile de dikkat çekmektedir. Eğer sizde ev dekorasyonuna camlı iç kapı modelleri ile şıklık katmak istiyorsanız tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmektir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.