HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

En ucuz oda kapısı hangisi?

03-04-2024 01:08
En ucuz oda kapısı hangisi?
En ucuz oda kapısı hangisi?

Oda kapısı bir evin dekorasyonu için oldukça önemli bir parçadır. Bu nedenle dokusu, kalitesi ve kullanım ömrü önemli bir detaydır. Artan maliyetler ve enflasyona bağlı olarak iç kapı fiyatları sürekli değişse de en ucuz oda kapısı çeşitleri bulunmaktadır.

İç kapı çeşitleri oldukça fazladır. Bu kapılar ahşap kapının kaplandığı malzemeye göre değişiklik gösterir. PVC kapı, Amerikan kapı, Lake Kapı, melamin kapı, laminat kapı ve kompozit kapı olmak üzere bir çok iç kapı modeli bulunmaktadır. Peki bu iç kapı modelleri arasında en ucuz oda kapısı hangisi, hep birlikte öğrenelim.

En Ucuz Oda Kapısı Sıralaması

en ucuz oda kapısı sıralaması

Kapı fiyatları kapı modellerine bağlı olarak değişmektedir. Bu noktada kapının üretim malzemesi kapı fiyatını belirleyen ana etmendir. Örneğin lüks kapı segmentinde yer alan lake kapı yüksek bütçeli bir iç kapı çeşididir. Bu bağlamda en ucuz oda kapısı sıralaması içinde en sonlarda yer almaktadır. Aşağıda ucuzdan pahalıya oda kapısı sıralamasını görebilirsiniz.  

1.       Amerikan Kapı

2.       PVC Kapı

3.       Melamin Kapı

4.       MDF Kapı

5.       Laminat Kapı

6.       Kompozit Kapı

7.       Lake Kapı

En Ucuz Oda Kapısı Amerikan (Panel) Kapı

en ucuz oda kapısı amerikan panel kapı

Amerikan kapı bir diğer adı ile panel kapı seri üretimin en önemli kapı çeşididir. Yeni yapılan bir çok yapıda uygun fiyatı ile sıklıkla tercih edilmektedir. Bu durum Amerikan kapının kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Oldukça kaliteli kaplama malzemeleri ile kaplanan Amerikan kapı arz talep dengesine bağlı olarak düşük bütçeli ekonomik bir kapı seçeneğidir. Uzun yıllar boyunca kullanabilir, istediğiniz zaman boyayabilirsiniz. Ayrıca camlı ya da camsız olmak üzere farklı alternatiflerini de satın alabilirsiniz. Bir çok rengi, modeli ve dokusu bulunmaktadır.

>> Amerikan Kapı Modelleri incelemek için tıklayın.

Oda Kapısı Fiyat Karşılaştırması

oda kapısı fiyat karşılaştırması

Oda kapısı fiyat karşılaştırması yaparken bütçenize uygun seçenekleri gözden geçirmenizi tavsiye ederiz. Her kapı modelinin birbirine yakın ve uzak fiyatları bulunmaktadır. En ucuz iç kapı Amerikan kapı iken en pahalı iç kapı lake kapı olmaktadır. Bu 2 oda kapısı arasında fiyat farkını oluşturan şey kapının kaplaması ve tasarımıdır.

Lake kapı pahalı bir kaplama malzemesi olan lake ile kaplandığı için kapı fiyatı da yüksek olmaktadır. Ayrıca oldukça dayanıklı, uzun ömürlü ve gösterişli tasarımları vardır. Ortalama bir lake kapı fiyatı 2024 yılı itibari ile 9000-10000TL arasında değişmektedir.  Bu fiyat artabilir ya da azalabilir. Tamamen seçtiğiniz modelin işçiliğine ve tasarıma bağlıdır.

Amerikan kapı ise daha standart ve düz kesimleri ile her bütçeye hitap eden bir yapıya sahiptir. Aslında oldukça modern ve ilgi çekici tasarımları vardır. Amerikan panel kapının uygun fiyatlı olmasının en önemli sebebi kaplama malzemesinin daha uygun fiyatlı olması ve çok tercih edildiği için seri üretim ürünü olmasıdır. Lakin standardın üstünde lüks segment tasarımları da bulunmaktadır. Ortalama bir Amerikan kapı fiyatı 2024 yılı itibari ile 2500 ile 3500 TL arasında değişmektedir. Bütçe dostu, uzun ömürlü bir iç kapı çeşididir.

Diğer kapı çeşitleri ise oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü ürünlerdir. Örneğin PVC kapı son yılların parlayan yıldızları arasında yer almaktadır. Fiyatı Amerikan kapıdan biraz daha yüksektir ama farklı tasarımları ve renkleri ile dikkat çeker. Ortalama bir PVC kapı fiyatı 2024 yılı itibari ile 4000 ile 5000TL arasında değişmektedir.

Melamin kapı da PVC kapı gibi son yılların en çok tercih edilen iç kapı çeşitleri arasında yer almaktadır. Melamin oldukça dayanıklı bir kaplama malzemesidir. Doğal görünümü ile de dikkat çektiği için kapılarda işçiliği yüksek bir görünüm sunar. Ortalama Melamin kapı fiyatı 2024 yılı itibari ile 3500 ile 4500 TL arasında değişmektedir.

Kompozit kapı ise genelde otellerde tercih edilen ses ve ısı yalıtımı yüksek bir iç kapı çeşididir. Lakin evler, ofisler, hastanaler de dahil olmak üzere her ortamda kullanıma uygun bir kapı modelidir. Ortalama bir Melamin kapı fiyatı 2024 yılı itibari ile 4500 ile 5500 TL arasında değişmektedir.

Bütçe Dostu İç Kapı Fiyatları için Evkap’ı Tercih Edin



Bütçe dostu iç kapı arayışında olanlar için Evkap, cazip bir seçenek sunmaktadır. Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat politikasıyla bilinen bu şirket, müşterilerine bütçelerine uygun kaliteli iç kapılar sunmaktadır. Evkap'ın ürünleri hem ekonomik hem de dayanıklı olmasıyla dikkat çekerken, müşteri memnuniyetini ön planda tutması da tercih sebeplerinden biridir. Dolayısıyla, Evkap'ı iç kapı alışverişlerinde göz önünde bulundurmak, bütçenize uygun ve kaliteli bir seçim yapmanıza yardımcı olabilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.