HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

İzmir Toptan iç Kapı İmalatı Yapan Firma

19-04-2022 14:33
İzmir Toptan iç Kapı İmalatı Yapan Firma

İzmir Toptan Kapı İmalatı Yapan Firma

Kapı modelleri her sene yenilenmektedir. Güncel ve modern kapı modelleri arıyorsanız EVKAP size yardımcı olacaktır. İzmir kapı imalat ve satışı yapan firmamız İzmirde ahşap kapı imalatçıları arasında yer almaktadır.

 

İzmir Toptan kapı imalatı yapan firma mı arıyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz. EVKAP kapı olarak Türkiye’nin her yerine toptan iç kapı imalat ve satışı yapıyoruz. İzmir kapı imalat ve satışı için de profesyonel ekibimiz ile hizmet veriyoruz. Her yıl yüzbinlerde kapı imalatı ile Türkiye başta olmak üzere Avrupa, Asya ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne toptan kapı satışı yapıyoruz.

İzmir Kapı İmalat ve Satışı

 

İzmir iç kapı imalatı ve satışını yaptığımız tesisimiz üretimin her aşamasını titizlikle işlemektedir. Kendi profesyonel makine parkuru ve uzman personeli ile kaliteli kapı imalatının adresi EVKAP’tır. İç kapı çeşitleri arasında bulunan PVC, lake, Amerikan, Melamin, MDF, Ahşap, Laminat ve Kompozit kapı modellerini sizlere sunuyoruz. Aşağıda sizlere sunduğumuz kapı modelleri arasından seçim yapabilirsiniz.

İzmir PVC Kapı

 

İzmir PVC kapı en çok tercih edilen iç kapı modellerinden biridir. PVC kapının dayanıklılığı, uzun ömürlü olması ve model çeşidinin fazla olması tercih edilirliğini arttırmaktadır. PVC kapı modelleri İzmir için firmamız sık sık araştırma ve geliştirme yaparak güncel modern kapılar üretmektedir. PVC kapı fiyatları İzmir için tek yapmanız gereken model kodu ve ismi ile bize ulaşıp bilgi almaktır.

İzmir Lake Kapı

 

İzmir lake kapı modern ve şık evlerin kapılarıdır. Daha çok lüks kesime hitap eden lake kapılar oldukça kalitelidir. Genellikle beyaz lake kapı tercih edilir. CNC makinelerinde işlenerek tasarlanan bu kapılar çok ince işçilikle üretilir. Eğer İzmir lake kapı arıyorsanız en güncel modeller ile size hizmet veriyoruz. İzmir lake kapı modelleri ve fiyatları için tek yapmanız gereken sayfamızı inceleyip bizimle iletişime geçmektir.

İzmir Amerikan (Panel) Kapı

 

İzmir Amerikan kapı modelleri evlerde en çok tercih edilen iç kapı çeşitlerinden biridir. Çünkü hem çeşit fazladır hem de uygun fiyatlıdır. Fiyatı uygun olsa da oldukça şık ve modern bir görünüme sahiptir. Ayrıca çok dayanıklıdır. Uzun yıllar İzmir panel iç kapı modelleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. İzmir toptan panel kapı fiyatları için bizimle iletişime geçiniz.

İzmir Melamin Kapı

 

İzmir melamin kapı çeşitleri son yıllarda keşfedilen bir modeldir. Sıklıkla izmirde ahşap kapı modelleri arasında melamin kapı tercih edilir. Melamin özel bir kaplamadır ve üretiminde ince işçilik ister. Doğal ağaç desenlerinin bozulmadan kapıya işlenmesi ile melamin kaplama oluşur. Melamin kapı imalat süreci oldukça meşakkatlidir. Bu yüzden melamin kapılar çok değerlidir. İnce eleyip sık dokunan İzmir melamin kapı modelleri çok beğenilmektedir. İzmir Melamin kapı fiyatları için bizi arayınız.

İzmir MDF Kapı

 

İzmir MDF kapı yüksek sıcaklık ve basınç altında işlenen ahşap panellerden elde edilir. MDF kapılar CNC makinelerinde işlenir ve tasarlanır. İzmir MDF kapı modelleri oldukça fazladır ve ahşabın tüm tonlarında üretilir. Talebe bağlı olarak beyaz, gri ve krem MDF kapı üretimi de yapılmaktadır. Yanmaz kapı modelleri arasında yer alan İzmir MDF kapı çok dayanıklıdır. Yangın geciktirici özelliği ile ateşin yayılmasını engeller. İzmir MDF kapı fiyatları için hemen bizimle iletişime geçiniz.

İzmir Ahşap Kapı

 

İzmir ahşap kapı modelleri oldukça fazladır. En çok tercih edilen İzmir iç kapı çeşitleri arasında yer alır. İzmir toptan kapı modelleri içerisinde doğal görünümü ile binalara şıklık katan ahşap kapı modelleri çok satılmaktadır. İzmir ahşap kapı fiyatları modelden modele değişmektedir. Her renk çeşidi bulunan ahşap kapılar için bizi aramanız yeterlidir. İzmir ahşap kapı fiyatları en uygun EVKAP’ta bulunur.

İzmir Laminat Kapı 

 

İzmir laminat kapı modelleri kartonla sıkıştırılmış ahşabın dayanıklılığı arttırılarak üretilmesi ile elde edilir. Laminat kapı modelleri İzmir aşınmaya ve çizilmeye karşı yüksek direnç gösterir. Bu yüzden iç kapılar arasında sıklıkla tercih edilir. Modern, klasik, avangart dahil olmak üzere toptan İzmir laminat kapı modelleri bulabilirsiniz. İzmir laminat kapı fiyatları için bizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

İzmir Kompozit Kapı

 

İzmir kompozit kapı genellikle otellerde kullanılan dayanıklılığı arttırılmış kapı modelleri arasında yer alır. Yangına karşı dayanıklıdır ve alevin yürümesini engeller. İzmir toptan kompozit kapı modelleri her renk üretilebilir. İzmir kompozit kaplama kapı çeşitleri neme, suya ve güneş ışıklarına karşı dayanıklıdır. Ses ve ısı yalıtımı sağlar. İzmir kompozit kapı fiyatları için bizi arayınız.

İç Kapı Fiyatları İzmir 

 

İç kapı Çeşitleri oldukça fazladır. Bu yüzden iç kapı fiyatları İzmir de değişiklik göstermektedir. Geniş üretim parkurunda ürettiğimiz tüm ahşap iç kapı modelleri en uygun fiyat garantisi ile sizlere sunulmaktadır. Ahşap toptan iç kapı fiyatları İzmir için bizi arayarak bilgi alabilirsiniz. Güncel, modern ve şık tasarımları ile Türkiye’nin en geniş ahşap kapı çeşitleri Evkap’ta bulunur. 80 yıllık tecrübesi ile Evkap her daim hizmetinizde. Kapılarınızı mutluluğa açmak işte bu kadar kolay!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.