HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kapı Altından Soğuk Gelmemesi İçin Ne Yapmalı?

15-04-2024 01:52
Kapı Altından Soğuk Gelmemesi İçin Ne Yapmalı?
Kapı Altından Soğuk Gelmemesi için ne yapmalı?

Isı yalıtımının düşük olduğu ya da olmadığı evlerde odaları ısıtmak oldukça zordur. Her odanın ısısı birbirinden farklı ve oransız olur. Bu nedenle odalardaki ısının dengesini sağlamak için kapı altından soğuk gelmemesini sağlamalıyız. Kapı altından soğuk gelmemesi için ne yapılır? Sorusu bu noktada akıllara gelmektedir. Bu içerikte kapı altlarına ne konur, kapı altı süngeri ne işe yarar ve ısı yalıtımı sağlayan iç kapı modelleri hakkında size bilgi vereceğiz.

EVKAP kapı olarak Türkiye’nin en iyi iç kapı üreticileri arasında lider konumdayız. Aradığınız tüm iç kapı çeşitleri, farklı renk  ve desen tasarımları, bütçe dostu fiyatlar ile sizlerle.

>> Isı yalıtımlı kapı modelleri incelemek için tıklayın.

O zaman başlayalım.

Kapı altlarına ne konur?



Kapı altlarına ısı yalıtımı sağlaması ve odanın ısısını muhafaza etmesi için koyabileceğimiz birkaç ürün bulunmaktadır. Bunlardan en çok kullanılanları kapı altı bandı ya da kapı altı süngeri olarak bilinmektedir. Her iki ürün de aynı işleve sahip olmak ile birlikte odanın ısısının kapı altından çıkarak kaybolmasını önler. Bu sayede kapı altı izolasyon süngeri görevini tamamlar ve kapınız ısı yalıtımı sağlamasa bile kapı altından ısının kaybolmasını önler.

Kapı altı süngeri nasıl takılır? diye merak ediyorsanız içeriğimizdeki videoyu izleyip kolayca uygulama yapabilirsiniz. Kapı altı süngeri takarken yapmanız gereken tek şey kapı altının ölçüsünü almak ve süngeri o ölçüde kesip yapıştırmaktır. Uygulaması oldukça basittir. 

Kapı altı süngeri ne işe yarar?

kapı altı süngeri ne işe yarar

Kapı altı süngeri,
kapının altındaki boşluğu kapatmak ve dışarıdan veya içeriden gelen soğuk hava, sıcak hava, toz, böcekler veya ses gibi unsurların içeri girmesini engellemeye yardımcı olur. Bu, ısı yalıtımı açısından önemlidir çünkü kapının altındaki boşluklar, iç mekanın ısısının dışarıya kaçmasına veya dışarıdaki sıcak veya soğuk havanın içeri girmesine neden olabilir. Kapı altı süngeri bu boşlukları kapatarak, iç mekanın ısısını korur ve enerji tasarrufu sağlar. Dolayısıyla, kapı altı süngeri, ısı yalıtımını artırarak ev veya ofis içinde daha konforlu bir ortam oluşturabilir.

Bir diğer adı ile eşik süngeri farklı renk seçenekleri ile iç mekan dekorasyonuna da uyum sağlamaktadır. Beyaz kapılar için beyaz kapı altı rüzgar önleyici, ahşap kapılar için ise kahverengi ahşap kapı altı süngeri kullanılmaktadır. Bu da evinizin dekorasyonuna hoş bir dokunuş katarak estetik tasarımı korumaktadır.

Peki kapı altı süngeri kullanmak istemiyorsanız ne yapmalısınız? Isı yalıtımı sağlayan iç kapı modelleri hangileridir? İnceleyelim.

Isı Yalıtımı Sağlayan İç Kapı Modelleri ile Soğuktan Korunun!



İç kapıların ısı yalıtımı sağlaması mümkündür yani ısı yalıtımı için önemli bir rol oynar. Isı yalıtımı sağlayan iç kapı modelleri, ev veya ofis içindeki farklı odalar arasında sıcaklığın daha iyi korunmasına yardımcı olabilir. Bu modeller kaliteli malzemelerden yapılmış ve özel yalıtım özelliklerine sahip olmaktadır.

Soğuktan korunmak için tercih edebileceğiniz iç kapı çeşitleri arasında ahşap kapı, MDF kapı, kompozit kapı, PVC kapı Amerikan panel kapı gibi ürünler bulunmaktadır. EVKAP Kapı olarak ürettiğimiz tüm kapı çeşitlerinde ısı yalıtımı uygulaması yapıyoruz. Kaliteden ödün vermeyen üretim anlayışımız ile sizlere en kaliteli iç kapı modelleri ile hizmet veriyoruz. Web sitemizi inceleyerek iç kapı çeşitleri hakkında bilgi sahibi olabilir, bizimle iletişime geçerek satın alabilirsiniz. Son olarak eğer ısı yalıtımlı iç kapı istiyorsanız satın alacağınız firmaya kapınızın ısı yalıtımı sağlayıp sağlamadığını sorarak öğrenebilirsiniz.  

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.