HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kapı Desenleri

26-10-2022 14:49
Kapı Desenleri

Kapı Desenleri

Kapı desenleri, evinize kişilik ve stil katmanın harika bir yoludur. Mobilyalarınız ile uyumlu, zarif detaylara sahip ya da gösterişli kapı desenleri ile evinize tarz katabilirsiniz. İç kapı desenleri ile evinize şıklık katmak istiyorsanız bu makalemiz tam size göre. Artık en şık kapı modelleri estetik desenleri ile sizin de evinizi süsleyecek.

 EVKAP Kapı olarak kapılarınızı mutluluğa açmanız için 70 yıldır çalışıyoruz. Aşağıda en şık kapı desenleri ile iç kapı modelleri görebilir bizle iletişime geçerek satın alabilirsiniz. 

En Şık Kapı Desenleri

en şık kapı desenleri 

İç kapı modelleri bir çok farklı seçenek ile karşımıza çıkar. Her kapı modelinin de farklı desen alternatifleri bulunmaktadır. Örneğin, bazıları geometrik desenlere sahip iken diğerleri daha geleneksel dokunuşlar ile bezenmiştir. Bazıları ince çizgiler ile süslenmişken, bazıları geniş ve kalın panel tasarımlarına sahiptir.

Kapılardaki desenler, nasıl göründükleri ve nasıl kullanılabilecekleri konusunda çok önemli bir faktördür. Örneğin renkli ve hareketli bir dekorasyonunuz var ise kapı desenleri daha ince ve zarif detaylara sahip olmalıdır. Bu evinizde karmaşık bir dizayn oluşmasını önler. Ya da eviniz sade bir dizayna sahip ise kapı desenleri daha ilgi çekici ve gösterişli olabilir.

Bu tamamen evinizin dizaynına, sizin tarzınıza ve hayal ettiğiniz dekorasyona bağlı olarak değişmektedir. Aşağıda iç kapı desenleri ile ilgili bir çok alternatif bulabilirsiniz.

Kapı Modellerine Göre İç Kapı Desenleri

Kapı modelleri Amerikan, PVC, lake, laminat, kompozit, melamin, MDF ve ahşap olmak üzere 8 ayrı kategori altına incelenebilir. Her kapının dizaynı birbirinden farklı olduğundan desenleri de kapının tarzına uygun olarak yapılmaktadır.

Kapılara desen katmanın bir diğer yolu ise camlı iç kapı tercih etmektir. İç kapılarda cam başlı başına bir desendir. Camlar kapı deseninin içine yerleştirilir. Bu sayede de kapı desenleri camlar ile oluşturulmuş olur.

Amerikan Kapı Desenleri

Amerikan Kapı Desenleri 

Amerikan kapı desenleri genel olarak paneller şeklinde yapılır. Hatta bu yüzden de bir diğer adı panel kapı olarak bilinir. 1, 2, 3, 4, 5 ya da daha fazla panel kapı yüzeyinde tasarlanır. Bu da Amerikan kapı desenleri ortaya çıkmasını sağlar. Bazen bu paneller içine cam da koyulabilir.

PVC Kapı Desenleri

 pvc Kapı Desenleri

PVC kapı desenleri modern kapı alternatifleri arasında yer alır. Küçüklü büyüklü bir çok farklı desen ile karşımıza çıkar. Paneller şeklinde, oval desenli ya da kabartmalı modelleri ile PVC kapı desenleri ilgi çekici tasarımlar ile evinize şıklık katmaktadır.

Lake Kapı Desenleri

LAKE Kapı Desenleri 

Lake kapı desenleri diğer iç kapı modellerine göre daha gösterişli desenlere sahiptir. Genellikle altınya da yaldızlı dokunuşlar ile süslenen lake kapılar kabartmalı desenleri ile de dikkat çekmektedir. Lüks kapı desenleri ile evinize zengin bir görünüm katmak için lake kapı desenleri tercih edebilirsiniz.

Laminat Kapı Desenleri

LAMİNAT Kapı Desenleri 

Laminat kapı desenleri genellikle düz tasarımlardan oluşur. Kapı yüzeyinde ince çizgiler halinde olan bu üründe ahşap dokusu ön plana çıkarılmaktadır. Doğal ahşap hissi vermek adına ağaç desenleri laminat kapılarda sıklıkla işlenir.

Kompozit Kapı Desenleri

KOMPOZİT Kapı Desenleri 

Kompozit kapı desenleri tarzınıza bağlı olarak camlı, camsız, panelli, geometrik şekilli olmak üzere sayısız desene sahiptir. İç mekanların vazgeçilmez kapı modellerinden biri olan kompozit kapılar otellerde sıklıkla tercih edilmektedir. Ses ve ısı yalıtımı sağlaması nedeni ile bu mekanlarda önemli bir yer tutar.İç mekanda farklılık arayanlar için doğru tercihtir.

Melamin Kapı Desenleri

melamin kapı desenleri 

Melamin kapı desenleri doğal ahşabın melamin kapı üzerine işlenmesi ile oluşur. Doğada bulunan ağaç desenleri melamin yüzeye işlenerek kapılar kaplanır. Bu sayede de melamin kapı desenleri oluşur. Camlı, camsız modelleri de olduğu gibi farklı renklerdeki işlemeleri ile de dikkat çeker.

MDF Kapı Desenleri

mdf KAPI Desenleri 

MDF kapı desenleri en dayanıklı iç kapı çeşitlerinden biridir. Camlı ve camsız modelleri vardır. Genelde koyu renk seçenekleri ve gösterişli desenleri vardır. İç mekanlarda ağır ve geleneksel desenleri sevenler için idealdir.

Ahşap Kapı Desenleri

AHŞAP Kapı Desenleri 

Ahşap kapı desenleri doğadan ilham alınarak kapılara işlenmektedir. En çok tercih edilen iç kapı modellerinden biridir. Camlı ya da camsız modelleri ile evinize şıklık katar. Genellikle taba, kahverengi ve ahşap tonları üretilir. Evinde doğal dokunuşu sevenler için idealdir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.