HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kapı Pervazı Nedir? Pervaz Nasıl Takılır?

06-12-2022 00:41
Kapı Pervazı Nedir? Pervaz Nasıl Takılır?
Kapı pervazı, bir kapının duvarla buluştuğu bölümdür ve genellikle aynı malzemeden yapılır. Kapı pervazı, kapının görünümüne katkıda bulunur ve ayrıca kapının dayanıklılığını ve güvenliğini artırır. Kapı pervazının ölçüleri, kapı boyutlarına ve duvarla buluşma noktasına göre değişebilir. Genellikle, kapı pervazının enine boyuna ölçümleri, kapının enine boyuna ölçülerinden biraz daha fazladır.
 
Örneğin, bir kapının eni 80 cm ve boyu 200 cm ise, kapı pervazının eni 85 cm ve boyu 205 cm olabilir. Bu ölçüler, genel bir kural olarak kabul edilse de, her bir kapı için özel olarak belirlenebilir.
 

Kapı Pervazı Nasıl Takılır? (video)

Alttaki vieoyu izleyebilirsiniz ve kapı montajı yapacağınız zaman ihtiyacınız olan araçlara bir göz atalım isterseniz. Bunlar; Ölçü almak için; cetvel, mezura, kalem Kapıları sabitlemek için kapı takozları Kesim yapabileceğiniz bir tezgah Testere Kapı menteşesi Keski Vidalar Tornavida ve çekiç Yukarıda belirttiğimiz malzemeler bir kapı montajı için gerekli olan temel malzemelerdir. Bu malzemeler ile kapıların montajını kolaylıkla yapabilirsiniz.

 
 
Kapı Ölçüsü Nasıl Alınır? makalemize göz atarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.  
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.