HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Patlamaya Dayanıklı Zırhlı Kapı

25-04-2022 18:08
Patlamaya Dayanıklı Zırhlı Kapı

Patlamaya Dayanıklı Zırhlı Kapı

Güvenlik tedbirlerinin üst seviyede olması gerektiği alanlar özenle korunmalıdır. Özellikle askeri üsler, mühimmat depoları, yüksek güvenlik gerektiren tesisler bu yapıların başında gelmektedir. Bu yapıları korumak için öncelikle kapıdan başlamak gerekir. Özel güvenlik önlemlerinin alındığı zırhla korunması gereken yapılar için patlamaya dayanıklı kapı sistemleri üretilmektedir. Hem iç kapı hem de dış kapı olarak kullanılabilir. Patlamaya dayanıklı zırhlı kapı nedir, ne işe yarar ve fiyatları nelerdir öğrenelim.

Patlamaya Dayanıklı Zırhlı Kapı Nedir?

Patlamaya Dayanıklı Zırhlı Kapı Nedir 

Patlamaya dayanıklı zırhlı kapı askeri tesisler, mühimmat depoları, cezaevleri, kasa dairesi, kripto odaları, başkanlık girişi ve yüksek güvenlikli binalarda kullanılması gereken can ve mal kaybını en aza indirmeye yarayan kapı çeşitleridir. Kurşun geçirmez bir kapı çeşididir. Bu zırhlı çelik kapı modelleri içeride ya da dışarıda yaşanan bir patlamanın zararını minimuma indirgemektedir. Ayrıca yangın geciktirici özelliği ile de yangının yayılmasını önler. Örneğin dışarıda bir bomba patlar ise bu patlamanın etkisi içeriye yansımayacaktır. Patlamaya dayanıklı kapı modellerinin en önemli özelliği budur.

Standart kapı ölçülerinden daha büyük olan bu kapılar özel ölçüde üretilmektedir. Askeri tesisin ya da güvenliğini sağlamak istediğiniz alanın ölçüsüne bağlı olarak özel üretim zırhlı kapı çeşitleri üretilmektedir. Balistik kapı ya da mühimmat kapısı olarak da bilinen bu sistemler farklı zırh seviyelerine sahiptir. Dayanıklılığı talebiniz doğrultusunda yükseltebiliriz.

Patlamaya Dayanıklı Balistik Kapı Teknik Özellikleri Nelerdir?

Patlamaya Dayanıklı Balistik Kapı Teknik Özellikleri Nelerdir

  • ·Çelik kalınlığı: 5mm çelik + 40mm taş yünü + 5mm çelik (Paslanmaz Çelik)
  • ·Koruma Derecesi: 60 Kg Dinamik Yük ( Değişebilir)
  • ·Renk Çeşitleri: RAL kodlarına göre özel renk üretim
  • ·Açılma Şekli: Manuel ya da otomatik
  • ·Kullanılan Sistem: Elektromekanik otomatik frenli motor ile mikto işlemcili elektronik kontrol sağlanır.
  • ·Çalışma Şekli: Krameyerli Tip
  • ·Menteşe:4 adet ağır iş menteşeli
  • ·Kullanım Alanları: Askeri tesisler, mühimmat depoları, cezaevleri, kasa dairesi, kripto odaları, başkanlık girişi ve yüksek güvenlikli binalar

Patlamaya Dayanıklı Kapı Fiyatları Nedir?

Patlamaya Dayanıklı Kapı Fiyatları Nedir 

Patlamaya dayanıklı kapı fiyatları tercih edeceğiniz ölçüye, çalışma prensibine ve zırh seviyelerine bağlı olarak değişmektedir. En kaliteli ve güvenli patlamaya dayanıklı kapı modelleri için sayfamızı inceleyebilir ve bizimle iletişime geçerek özel ölçü zırhlı çelik kapı yaptırabilirsiniz. En uygun fiyat garantisi ile EVKAP güvenle açılan kapılar üretir.

Patlamaya Dayanıklı Kapı Modelleri

Patlamaya dayanıklı kapı modelleri IMO, ISO, UL10B, UL10Cstandartlarına uygun olarak üretmekteyiz. 1-5 bar arası pozitif patlama basıncına uygundur. Renk alternatifi bulunmaktadır.

patlamaya dayanıklı mühimmat kapısı
zırhlı kapı
patlamaya dayanıklı zırhlı kapı
patlamaya dayanıklı kapı
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.